De kosten voor bewindvoering in Noord-Holland

Voor bewoners van een zorginstelling hanteren wij speciale tarieven*:

Instap € 625,00
Maandelijkse kosten € 115,00
Eindrekening en
Verantwoording
€ 235,00

 

Standaardtarieven Bewindvoering

Instap € 751,41
Maandelijkse kosten € 133,10
Eindrekening en
verantwoording
€ 281,93

 

Meerpersoonshuishouden betaalt 120%

Indien u onvoldoende middelen heeft om deze kosten te voldoen, zal Aangenaam Bewind de vergoeding hiervan in de vorm van bijzondere bijstand bij uw gemeente aanvragen.

*Tijdens een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over de voorwaarden.

Bij Aangenaam Bewind brengen we vaste kosten in rekening voor onze werkzaamheden en hanteren we aantrekkelijke tarieven voor bewindvoering in heel Noord-Holland. Door onze tarieven voor bewindvoering betaalbaar te houden, zijn wij in staat om iedereen in Noord-Holland die onze hulp behoeft, van assistentie te voorzien.

Wij houden de kosten van bewindvoering betaalbaar in Noord-Holland

Als u zelf bewindvoering behoeft of bewindvoering wil regelen voor ouderen of voor een naaste, bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten voor deze dienstverlening. De lage tarieven die wij als financieel adviseur in Noord-Holland rekenen, maken onze diensten beschikbaar voor een grote groep cliënten. Wij hanteren speciale gereduceerde tarieven voor bewoners van zorginstellingen. Cliënten met een laag inkomen hebben recht op een vergoeding van de kosten van bewindvoering in de vorm van bijzondere bijstand. Aangenaam Bewind verzorgt de aanvraag voor de bijzondere bijstand. Voor cliënten uit Noord-Holland met een laag inkomen vragen wij bijzondere bijstand aan, zodat de kosten voor bewindvoering worden vergoed vanuit de gemeente.

Laat ons u helpen met aandacht en respect

Als u beschermingsbewind aanvraagt voor uzelf, een familielid of een naaste, lopen alle financiële zaken vanaf de benoeming door de kantonrechter via ons. Als onderdeel van bewindvoering handelen wij post af, betalen we de vaste kosten en onderhouden we contact met instanties in Noord-Holland. In geval van problemen door schulden zijn wij het aanspreekpunt voor deurwaarders en schuldeisers. Al deze zaken omtrent bewindvoering in Noord-Holland voeren wij uit tegen betaalbare tarieven. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 072-5345025 of info@aangenaambewind.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak op ons kantoor in Warmenhuizen, nabij Heerhugowaard. Indien u zelf als eerste bewindvoerder bent aangesteld, assisteren wij u op verzoek bij deze zaken en vertellen wij u graag meer over uw recht op een vergoeding voor bewindvoering.