Bewindvoering voor ouderen

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Als het erop lijkt dat u voor een familielid bewindvoerder moet zijn, bieden wij u assistentie vanuit Warmenhuizen, vlak bij Bergen – wij zijn uw partner in bewindvoering voor ouderen in heel Noord-Holland (NH). Aangenaam Bewind ondersteunt u als familielid in uw taken als bewindvoerder voor een ouder in Noord-Holland die niet meer in staat is zijn of haar eigen financiële belangen te behartigen. In de praktijk treedt u op als eerste bewindvoerder en bent u juridisch onafhankelijk; wij assisteren de bewindvoering voor ouderen als tweede bewindvoerder vanuit ons kantoor in Warmenhuizen, vlak bij Bergen in Noord-Holland (NH). Ook kunnen wij u assisteren in de provincies Zuid-Holland en Friesland.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

bejaard-bewindvoering

Wij assisteren bij de bewindvoering voor ouderen in Bergen en de rest van NH

Als eerste bewindvoerder regelt u de financiën van uw familielid of naaste en bent u verantwoordelijk voor het vermogensbeheer. Een eerste bewindvoerder hoeft geen verantwoording af te leggen aan andere naasten en familieleden; wel moet deze jaarlijks verantwoording afleggen aan de kantonrechter om onafhankelijk toezicht te garanderen. Voor assistentie bij de bewindvoering voor ouderen of een ander familielid in de provincies Noord-Holland (NH), Zuid-Holland en Friesland neemt u ons in de arm als tweede bewindvoerder. Aangenaam Bewind staat u bij met deze werkzaamheden en neemt deze van u over als u zelf voor korte of onbepaalde tijd niet in staat bent om deze uit te voeren. Met hulp van onze experts uit Noord-Holland dient u als familielid uitstekend als bewindvoerder.

Wij kunnen als eerste bewindvoerder optreden

Wij helpen cliënten die door lichamelijke, psychische en/of sociale omstandigheden niet meer hun financiën verstandig kunnen besturen. Laat u ons benoemen als eerste bewindvoerder bij de kantonrechter, dan zullen vanaf dat moment alle financiële zaken via ons lopen. Zo handelen wij de post af, betalen wij vaste lasten en onderhouden wij contact met instanties zoals de gemeente. Als de client schuldenproblematiek heeft, zijn wij het contactpunt voor deurwaarders en schuldeisers.

zorgprofessionals-bewindvoering

Altijd gepaste hulp op persoonlijk niveau

Wilt u graag hulp ontvangen bij uw taken als bewindvoerder of dit volledig uit handen geven? Wij maken graag kennis door middel van een persoonlijk gesprek. Neem contact op met ons kantoor in Warmenhuizen, vlak bij Bergen, als u woonachtig bent in Noord-Holland (NH) en wel een steuntje in de rug kunt gebruiken bij de bewindvoering voor ouderen of een naaste. Bel ons op 072-5345025 of stuur een e-mail naar info@aangenaambewind.nl om een afspraak te maken. Tijdens dit kosteloze, vertrouwelijke gesprek komen ook tariefstructuren aan bod. Graag helpen wij u verder vanuit ons kantoor vlak bij Heerhugowaard!