Bewindvoering voor ouderen

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Wanneer u assistentie nodig heeft bij het uitvoeren van bewindvoering voor ouderen, dan bieden wij u deze assistentie vanuit ons kantoor in Warmenhuizen, vlak bij Bergen (NH). Wij zijn uw partner voor financiële hulp in de gehele provincie Noord-Holland als u bewindvoerder bent van een familielid, bijvoorbeeld van ouderen. Aangenaam Bewind ondersteunt u als familielid in uw taken als bewindvoerder voor ouderen in Noord-Holland, die zelf niet meer in staat zijn om hun eigen financiële belangen te behartigen. In de praktijk treedt u op als eerste bewindvoerder en bent u juridisch onafhankelijk; wij assisteren de bewindvoering als tweede bewindvoerder vanuit ons kantoor in Warmenhuizen, nabij Bergen in Noord-Holland (NH). Wilt u niet zelf als eerste bewindervoerder optreden? Ook dan ondersteunen wij bij bewindvoering voor ouderen en andere cliënten in de provincies Zuid-Holland en Friesland. Wij nemen in dit geval de rol van eerste bewindvoerder van u over. Ontdek wat wij voor u en voor uw naaste ouderen kunnen betekenen op het gebied van financiële hulp!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

bejaard-bewindvoering

Wij ondersteunen bij de bewindvoering voor ouderen in Bergen en omtrek in Noord-Holland (NH)

Als eerste bewindvoerder regelt u de financiën van uw familielid, naaste of cliënt en bent u verantwoordelijk voor het vermogensbeheer. Voor extra financiële hulp en assistentie bij de bewindvoering voor ouderen of een ander familielid in de provincie Noord-Holland (NH) neemt u ons in de arm als tweede bewindvoerder. Aangenaam Bewind staat u bij met professionele hulp bij financiën en neemt bewindvoeringswerkzaamheden van u over als u tijdelijk niet in staat bent om deze uit te voeren voor ouderen, andere familieleden of cliënten. Met behulp van de experts van ons bedrijf uit Noord-Holland op het gebied van bewindvoering, vervult u als familielid een uitstekende taak als bewindvoerder. De ouderen aan wie u hulp verleent bij hun financiën, zullen u hier uiterst dankbaar voor zijn.

Schakelt u ons liever in als eerste bewindvoerder?

Laat u ons door de kantonrechter benoemen als eerste bewindvoerder? Dan zullen vanaf dat moment alle financiële zaken via ons lopen. Zo handelen wij de post af, betalen wij vaste lasten en onderhouden wij contact met instanties, zoals de gemeente. Wij bieden op deze manier complete financiële hulp aan voor ouderen of andere behoeftigen. Mocht de cliënt schuldenproblematiek ervaren? Dan zijn wij het contactpunt voor deurwaarders en schuldeisers. Naast bewindvoering voor ouderen en cliënten met problematische schulden, bieden wij ook hulp bij de financiën van bijvoorbeeld cliënten van zorginstellingen.

zorgprofessionals-bewindvoering

Profiteer van gepaste hulp op persoonlijke wijze

Wilt u graag hulp ontvangen bij uw taken als bewindvoerder of wilt u de financiën van ouderen of andere cliënten liever volledig uit handen geven? Wij maken graag kennis met u tijdens een persoonlijk gesprek. Op ons kantoor in Noord-Holland luisteren wij naar uw wensen, zodat we als bewindvoerder bewindvoering op maat kunnen realiseren voor uzelf of een familielid. Bent u woonachtig in de buurt van Bergen of een andere locatie in Noord-Holland (NH) en kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken bij de bewindvoering voor ouderen, een naaste of een andere cliënt? Neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 072-5345025 of het e-mailadres info@aangenaambewind.nl voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken we onze werkwijze en nemen we onze tarieven voor bewindvoering bij ouderen zorgvuldig met u door.