Hulp bij het oplossen van schulden in regio Heerhugowaard

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Wilt u graag hulp ontvangen bij het oplossen van schulden veroorzaakt door (psychische) problemen en woont u in de buurt van Heerhugowaard, Hoorn of een andere locatie in Noord-Holland (NH)? Neem dan een professional in de arm! Soms leidt een samenloop van omstandigheden ertoe dat u of een naaste in de schulden belandt en u wel wat hulp bij de geldzaken kunt gebruiken – die wij u graag aanbieden in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard. Ongeacht de toedracht van de geldproblemen helpt Aangenaam Bewind u met verantwoord beheer van uw financiën. Lees verder en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van hulp bij geldzaken in regio Alkmaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

bejaard-bewindvoering

Hulp bij schulden door psychische problemen in Hoorn, Heerhugowaard of elders in Noord-Holland (NH)

Het komt regelmatig voor dat mensen door factoren buiten hun macht om de grip verliezen over hun financiële situatie. Denk aan een onverwacht ontslag, plotselinge gezondheidskwalen of door psychische problemen; het zijn allemaal zaken die kunnen leiden tot schulden en waarbij wij u graag helpen als u woonachtig bent in Heerhugowaard, Hoorn of elders in Noord-Holland (NH). Als u bij Aangenaam Bewind aanklopt voor hulp, bekijken we samen uw financiële situatie en maken we in overleg een plan voor bewindvoering op maat. Waar nodig dienen wij als eerste bewindvoerder en nemen wij het beheer van uw geldzaken volledig uit handen. Kortom: ongeacht de oorzaak van uw schulden, of dit nu komt door psychische problemen of een andere reden, bieden wij u professionele hulp bij het op orde brengen van uw geldzaken in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn of elders in Noord-Holland (NH). Dit doen wij bovendien tegen voordelige tarieven.

Neem contact met ons op voor een aanpak op maat

Maak gebruik van onze hulp bij uw geldzaken als u, of een naaste, door psychische problemen of een andere reden in de schulden is beland en woont in de buurt van Alkmaar of Heerhugowaard. Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor hulp met bewindvoering voor ouderen of cliënten van zorginstellingen. Wij beseffen ons bij Aangenaam Bewind goed dat elke situatie anders is; persoonlijke betrokkenheid is dan ook onze kernwaarde voor effectieve hulp bij het regelen van geldzaken en schulden oplossen in Alkmaar, Heerhugowaard en elders in de provincie. Wilt u kennis met ons maken? Plan dan telefonisch een afspraak in via 072-5345025, stuur een e-mail naar info@aangenaamdbewind.nl of vul ons contactformulier in. Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor in Warmenhuizen, nabij Heerhugowaard.

zorgprofessionals-bewindvoering