Hulp bij schulden in de buurt van Heerhugowaard

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Wilt u graag hulp ontvangen bij schulden veroorzaakt door (psychische) problemen en woont u in de buurt van Heerhugowaard, Hoorn of ergens anders in Noord-Holland (NH)? Hulp van een professional kan dan erg prettig zijn. Soms leidt een samenloop van omstandigheden ertoe dat u of een naaste uit bijvoorbeeld Alkmaar wel wat hulp bij de geldzaken kunt gebruiken, bijvoorbeeld om schulden te verminderen. Ongeacht de toedracht van de geldproblemen kan Aangenaam Bewind u helpen met verantwoord beheer van uw financiën. Ook zijn wij in te zetten voor bewindvoering in het geval van dementie of een verstandelijke beperking, te allen tijde met alle aandacht en zorg.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

bejaard-bewindvoering

Hulp bij schulden door psychische problemen in Hoorn, Heerhugowaard of elders in Noord-Holland (NH)

Het is mogelijk dat u of een naaste door factoren buiten de eigen controle de grip verliest op de financiële situatie. Een onverwacht ontslag, plotselinge gezondheidskwaal of door psychische problemen; het zijn allemaal zaken die kunnen leiden tot schulden, of u nu in Heerhugowaard, Hoorn of elders in Noord-Holland (NH) woont. Natuurlijk is het mogelijk om hulp te ontvangen bij zo een vervelende situatie. Als u Aangenaam Bewind in de arm neemt, gaan we samen de situatie bekijken en helpen met verantwoordelijk beheer van de financiën. Waar nodig nemen wij het beheer van de geldzaken over en dienen als aanspreekpunt voor gemeentelijke en andere instanties waar het de financiën betreft. Als de schulden zijn opgelopen door psychische problemen en verminderde toerekeningsvatbaarheid, en u woont in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn of elders in Noord-Holland, vertrouw dan op onze hulp om uitkomst te bieden bij het op orde brengen van de geldzaken.

Bewindvoering bij persoonlijk of medisch onvermogen

Bent u of een naaste door psychische problemen in de schulden gekomen, woont u in de buurt van Alkmaar, en wilt u graag hulp bij de geldzaken? Klop dan aan bij Aangenaam Bewind. Wij beseffen dat ieders situatie anders is; daarom is persoonlijke betrokkenheid onze kernwaarde voor effectieve hulp bij geldzaken in Alkmaar en elders in de provincie. Om kennis te maken plant u een persoonlijk, vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek in op ons kantoor in Warmenhuizen, vlak bij Heerhugowaard. Bel hiervoor naar 072-5345025 of stuur een e-mail naar info@aangenaambewind.nl.

zorgprofessionals-bewindvoering