Hulp bij schulden

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Het kan erg prettig zijn om hulp te ontvangen bij schulden veroorzaakt door (psychische) problemen. Soms leidt een samenloop van omstandigheden ertoe dat of een naaste wel wat hulp bij de geldzaken kunt gebruiken, bijvoorbeeld om schulden te verminderen. Ongeacht de toedracht van de geldproblemen kan Aangenaam Bewind u helpen met verantwoord beheer van uw financiën. Ook zijn wij in te zetten voor bewindvoering in het geval van dementie of een verstandelijke beperking, te allen tijde met alle aandacht en zorg.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

bejaard-bewindvoering

Kom naar ons voor hulp bij schulden door psychische problemen

Het is mogelijk dat u of een naaste door factoren buiten de eigen controle de grip verliest op de financiële situatie. Een onverwacht ontslag, plotselinge gezondheidskwaal of psychische problemen; het zijn allemaal zaken die kunnen leiden tot schulden. Natuurlijk is het mogelijk om hulp te ontvangen bij zo een vervelende situatie. Als u Aangenaam Bewind in de arm neemt, gaan we samen de situatie bekijken en helpen met verantwoordelijk beheer van de financiën. Waar nodig nemen wij het beheer van de geldzaken over en dienen als aanspreekpunt voor gemeentelijke en andere instanties waar het de financiën betreft. Als de schulden zijn opgelopen door psychische problemen en verminderde toerekeningsvatbaarheid, vertrouw dan op onze hulp om uitkomst te bieden bij het op orde brengen van de geldzaken.

Bewindvoering bij persoonlijk of medisch onvermogen

Bent u of een naaste door psychische problemen in de schulden gekomen en wilt u graag hulp bij de geldzaken? Klop dan aan bij Aangenaam Bewind. Wij beseffen dat ieders situatie anders is; daarom is persoonlijke betrokkenheid onze kernwaarde voor effectieve hulp bij geldzaken. Plan een persoonlijk, vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek met ons in om kennis te maken. Bel hiervoor naar 072-5345025 of stuur een e-mail naar info@aangenaambewind.nl.

zorgprofessionals-bewindvoering