Bewindvoering op maat

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Een persoon die niet langer in staat is om weloverwogen beslissingen te maken door de effecten van dementie of een verstandelijke beperking, heeft baat bij bewindvoering op maat. Bij Aangenaam Bewind in Warmenhuizen, vlak bij Schagen, bieden wij u hulp bij de bewindvoering of nemen deze, indien gewenst, volledig van u over. Wilt u gebruikmaken van onze diensten zoals bewindvoering op maat voor naasten met dementie of een verstandelijke beperking in Noord-Holland? Wij gaan met aandacht en zorg voor u aan de slag, op een volledige of gedeeltelijke basis.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

bewindvoering-downsyndroom

Bewindvoering op maat bij dementie of een verstandelijke beperking in Noord-Holland

Als u ervoor kiest om als eerste bewindvoerder te dienen voor een naaste of familielid, regelt u zelf de financiën en het vermogensbeheer. Deze taken zijn doorgaans vrij tijdrovend en een vergoeding vragen aan de eigen familie kan soms moeilijk zijn. In dergelijke gevallen is het een verstandige oplossing om de bewindvoering uit te besteden aan een bedrijf dat dit op maat voor u regelt. Door u in Noord-Holland, vlak bij Schagen, hulp te bieden bij uw werkzaamheden en deze zo nodig over te nemen, ontzorgen wij u op het gebied van bewindvoering voor naasten met dementie of een verstandelijke beperking.

Professionele hulp bij bewindvoering vanuit Warmenhuizen, vlak bij Schagen

Als uw ouders of andere dierbaren door omstandigheden niet meer in staat zijn om hun financiën verstandig te besturen, neem dan contact op met Aangenaam Bewind. Geen mens is hetzelfde; daarom geloven wij dat persoonlijke betrokkenheid de sleutel is voor het prettig helpen van onze cliënten. Als u ons machtigt voor bewindvoering bij de kantonrechter in Noord-Holland of elders in het land, bieden wij hulp op maat door alle financiële zaken van uw naaste met dementie of een verstandelijke beperking via ons te laten lopen. Denk hierbij aan het afhandelen van post, het betalen van vaste lasten en het onderhouden van contact met instanties zoals de gemeente. Bij schuldenproblematiek fungeren wij bovendien als contactpunt voor deurwaarders en schuldeisers.

zorgprofessionals-bewindvoering

Schakel onze hulp in en kies voor bewindvoering op maat vlak bij Schagen

Wilt u graag een sparringspartner bij uw verantwoordelijkheden als eerste bewindvoerder? Of wilt u de bewindvoering volledig uitbesteden? Plan dan een persoonlijk gesprek met ons in voor een kennismaking bij ons op kantoor in Warmenhuizen, vlak bij Heerhugowaard voor hulp bij schulden. Bel naar 072-5345025 of stuur een e-mail naar info@aangenaambewind.nl. U kunt tevens ons contactformulier invullen.