Bewindvoering in regio Haarlem

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Laat uw financiële zorgen niet langer uw leven bepalen en vraag bewindvoering aan bij Aangenaam Bewind in Warmenhuizen, nabij Haarlem. Wij luisteren naar uw zorgen en zoeken in goed overleg met u een passende oplossing voor het beheer van uw vermogen. Bij ons staan uw wensen centraal. Bekijk snel wat wij als bewindvoering in regio Haarlem voor u mogelijk kunnen maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

bewindvoering-downsyndroom

Laagdrempelige bewindvoering op professionele wijze in regio Haarlem

Bent u om welke reden dan ook niet (meer) in staat om uw geldzaken op orde te houden? Of ziet u dat dit een naaste overkomt? Trek dan op tijd aan de bel en vraag bewindvoering aan. Wij bij Aangenaam Bewind, in de omgeving van Haarlem, staan als bewindvoering voor u klaar in geval van financiële problemen en zorgen er als eerste of tweede bewindvoerder voor dat uw financiële zorgen niet verder toenemen. Dit doen wij door in goed overleg een passende oplossing te zoeken waarbij uw belangen behartigt blijven. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij bijvoorbeeld het aanvragen van een vergoeding voor beschermingsbewind indien u zelf bewindvoering uitvoert. Onze werkzaamheden als bewindvoering voeren wij uit in de omgeving van Alkmaar, Haarlem en overige gebieden in Noord-Holland en Friesland.

Kom langs bij ons op kantoor

Bent u benieuwd wat onze professionele bewindvoering in de regio Haarlem concreet voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 072-5345025 of stuur een e-mail naar info@aangenaambewind.nl. Gedurende deze afspraak geven wij u algemene informatie over onze diensten en komen onze tarieven voor bewindvoering aan bod. Uiteraard beantwoorden we dan ook al uw vragen.

zorgprofessionals-bewindvoering