De kosten voor bewindvoering in Noord-Holland

De kosten van bewindvoering zijn uiteraard afhankelijk van de benodigde werkzaamheden en de tarieven van uw adviseur uit Noord-Holland. Bij Aangenaam Bewind brengen wij vaste kosten in rekening voor onze werkzaamheden als financieel adviseur en hanteren we aantrekkelijke tarieven voor onze bewindvoering. Door onze tarieven voor bewindvoering betaalbaar te houden, zijn wij in staat om iedereen in Noord-Holland die onze hulp behoeft van assistentie te voorzien.

Wij houden de kosten van bewindvoering betaalbaar in Noord-Holland

Als u zelf bewindvoering behoeft of bewindvoering wilt regelen voor ouderen of voor een naaste, bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten voor deze dienstverlening. De lage tarieven die wij als financieel adviseur in Noord-Holland rekenen, maken onze diensten beschikbaar voor een grote groep hulpbehoevende cliënten. Wij hanteren speciale gereduceerde tarieven voor bewoners van zorginstellingen, die vaak geen inkomen (meer) hebben buiten een eventueel pensioen of een uitkering. Voor andere cliënten met onvoldoende middelen uit Noord-Holland assisteren wij bij het terugvragen van de resterende kosten voor bewindvoering aan de gemeente als vorm van bijzondere bijstand.

Laat ons u helpen met aandacht en respect

Als u beschermingsbewind aanvraagt voor uzelf, een familielid of een naaste, lopen alle financiële zaken vanaf de benoeming door de kantonrechter via ons. Als onderdeel van bewindvoering handelen wij belangrijke posten af, betalen we de vaste kosten en onderhouden we contact met instanties in Noord-Holland. In geval van problemen door schulden zijn wij het aanspreekpunt voor deurwaarders en schuldeisers. Indien u zelf als eerste bewindvoerder bent aangesteld, assisteren wij u bij deze zaken en helpen wij u bij de aanvraag van een vergoeding voor bewindvoering. Al deze zaken omtrent bewindvoering in Noord-Holland voeren wij uit tegen betaalbare tarieven. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 072-5345025 of info@aangenaambewind.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak op ons kantoor in Warmenhuizen, nabij Heerhugowaard.

Voor bewoners van een zorginstelling hanteren wij speciale tarieven*:

Instap € 460,00
Maandelijkse kosten € 89,70
Eindrekening en verantwoording € 186,00

 

Standaardtarieven bewindvoering

Instap € 676,39
Maandelijkse kosten € 119,69
Eindrekening en verantwoording € 254,10

 

Meerpersoonshuishouden betaalt 120%

Indien u onvoldoende middelen heeft om deze kosten te voldoen, zal Aangenaam Bewind de vergoeding hiervan in de vorm van bijzondere bijstand bij uw gemeente aanvragen.

*Tijdens een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over de voorwaarden.